-50%

Inno Gialuron Formula revolusioner untuk peremajaan wajah

Origin: England
Ratings :

anak-anak berusia 20 - luar biasa saat menggunakan Inno Gialuron

Market price: 358 RM/kotak | -50%
Price :
179 RM/kotak
Gifts:

DISKAUN 50%

Quantity
?

You have questions about the product?

Tindakan Inno Gialuron

Ia meningkatkan pengeluaran kolagen

Gambar rajah di sebelah kanan menunjukkan apa yang berlaku pada kulit di mana penghasilan kolagen lebih tinggi. Kolagen memberikan ketegangan pada kulit. Ia adalah protein semulajadi yang memberikan sokongan struktur kepada badan kita. Apabila kita semakin berusia, badan kita menghasilkan kurang kolagen. Kita akan melihat kulit kita kehilangan keremajaan dan keanjalannya sebaik sahaja kedutan pertama muncul. Dengan memulihkan tahap kolagen dalam kulit anda, kami membantu mengurangkan penampilan penuaan dan menghilangkan kedutan yang sedia ada.
INNO GIALURON lebih menonjol berbanding krim lain kerana di dalam komposisinya terkandung nutrien penting untuk kulit yang sihat: ia kaya dengan asid lemak tak tepu, terutamanya asid linoleik dan linolenik, yang merupakan nutrien penting untuk komposisi dan penjagaan kulit. Diuji secara dermatologi. 

SEBELUM MENGGUNAKAN INNO GIALURON

Kulit kering dan tidak sekata 

SELEPAS MENGGUNAKAN INNO GIALURON

Kulit yang anjal dan lembut
 

INDIVIDU SEBENAR. HASIL SEBENAR. 

 

Tanpa Inno Gialuron

Dengan Inno Gialuron

 

"Sukar untuk mempercayai hasil yang luar biasa dengan menggunakan Inno Gialuron. Saya melihat kedutan dan garis-garis ekspresi saya hilang begitu sahaja. Hebat! Apa yang paling menarik ialah ia tidak kembali semula. Saya menggunakan produk itu dan ia membuatkan kulit saya segar. Sememangnya ia sangat baik!

- Suhaiza S., Selangor
 

Kenapa pakar mengesyorkan Inno Gialuron

 • 98%  Kulit kelihatan lebih lembut dalam masa kurang dari 3 minggu! 

 • 98%  Membantu dengan tindakan pencegahan dan pembetulan terima kasih kepada komponennya dengan kesan terbukti pada pelembapan mendalam. 

 • 75%  Peningkatan pada keanjalan kulit dengan ketaranya!

 

KEKAL CANTIK DAN REMAJA TANPA SUNTIKAN

Inno Gialuron adalah suatu serum baru yang lembut dan cepat diserap. Ia mengandungi bahan-bahan yang membantu mengurangkan penampilan kedutan dan garis ekspresi serta memperbaharui penampilan parut, kesan regangan mark, dan keloid. 

 • TANPA SUNTIKAN YANG MENYAKITKAN

 • TANPA LASER YANG MAHAL

 • TANPA PEMBEDAHAN YANG INVASIF

 • TANPA KESAN SAMPINGAN

 • DIUJI SECARA DERMATOLOGI

Rumusan revolusioner ini meningkatkan pengeluaran kolagen pada kulit dan ia merupakan penyelesaian yang berkesan untuk peremajaan kulit wajah tanpa menggunakan kaedah agresif dan/atau invasif. Kedutan yang mendalam telah dikurangkan kepada separuh. Kedutan kecil dan garisan halus telah mendapat semula tekstur semulajadinya. Dan apa yang terbaik: semua peserta dalam kajian itu menunjukkan peningkatan yang ketara. Keputusan menunjukkan kurang kedutan dan penampilan kulit yang lebih muda.  

" Produk ini bukan ubat dan tidak dapat menggantikan ubat "

What are you waiting for!

Market price: 358 RM/kotak | -50%

179 RM

anak-anak berusia 20 - luar biasa saat menggunakan Inno Gialuron

Inno Gialuron Formula revolusioner untuk peremajaan wajah

* Our specialists will call you to confirm your order!

Reviews & Comments: Inno Gialuron Formula revolusioner untuk peremajaan wajah
5,0
(5 Review)
 • 5
  5
 • 4
  0
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Skip
Discussion list (5)
16/09/2019 08:14:00 PM

Seorang kawan mencadangkan saya Inno Gialuron . Dia membelinya untuk saya di Perancis. Tapi baguslah kerana ia sudah ada di Malaysia sekarang ni. Serum ini luar biasa. Saya tak pernah dengar begitu banyak pujian mengenainya. Ia seperti kembali muda sekali lagi. Apabila orang melihat saya dengan anak perempuan saya, mereka ingatkan kami ni adik-beradik. Saya berasa hebat apabila itu berlaku.

16/09/2019 02:13:00 PM

Akhirnya!!! Saya dah lama tercari-cari produk ini. Saya nak memesannya, tetapi saya tak jumpanya di mana-mana. Saya harap saya boleh mendapatkannya di sini.

17/09/2019 06:12:00 PM

Ia berkesan dengan baik untuk saya dan saya sangat sukakan hasilnya. Sekarang saya akan membeli kali yang kedua. Serum ini sangat baik. Saya ada garis ekspresi yang teruk kerana saya selalu kerutkan kening, dan ia meninggalkan tanda pada dahi saya. Sekarang ia dah hilang. Serum itu benar-benar sesuai untuk saya. Lihat saja hasilnya. 

17/09/2019 10:10:00 AM

Selepas 2 minggu, hasilnya luar biasa. Produk ini memenuhi jangkaan tertinggi saya. Malah kedutan paling dalam, yang sebelum ini kelihatan mustahil untuk hilang, menjadi lebih lembut.

19/09/2019 10:07:30 AM

Ia menjadikan kulit kekal terhidrat selama 24 jam. Kulit saya menjadi segar dan kemerah-merahan . Ini sangat penting bagi wanita yang kerap mengalami tekanan dan bagi mereka yang mempunyai jadual ketat dan tidak membenarkan mereka untuk berehat. Di samping itu, memakan makanan yang tidak sihat juga memberi kesan terhadap kulit kita. Tetapi mana-mana wanita mahu kelihatan segar dan berseri-seri.

Inno Gialuron Formula revolusioner untuk peremajaan wajah
Ratings :
Market price: 358 RM/kotak | -50%
Price:
179 RM/kotak
STTD

Products seen