-50%

Keto Guru - Penurunan berat badan yang efektif dengan mudah

Origin: England
Ratings :

Tambahan diet keto-guru. Tablet Effervescent efektif untuk penggemar diet keto. Bahan yang unik dan seimbang yang membantu menurunkan berat badan dan memiliki dampak positif pada tubuh Anda. Salah satu bahan aktif adalah asam Aminobutyric, yang sangat bergizi dan berkontribusi terhadap konduksi saraf dan metabolisme di otak.

Market price: 338 RM/pipa | -50%
Price :
169 RM/pipa
Gifts:

50% Diskon

Quantity
?

You have questions about the product?

DIET KETO + KETO GURU = GABUNGAN BERKUASA

UNTUK MELAWAN BERAT BADAN BERLEBIHAN

 

Keto Guru - makan makanan kegemaran anda dan turunkan berat badan!

 

 

 

Keto Guru mewakili tablet berbuak yang menyokong badan anda semasa ketosis (apabila sel badan berhenti menerima jumlah karbohidrat yang mencukupi). Komponen aktif Keto Guru mengurangkan keletihan, membantu menangani sikap apati, mencegah 'demam keto', dan mengimbangi kekurangan bahan-bahan yang sihat. Jika anda mengambil Keto Guru, anda boleh terus memakan makanan yang mengandungi karbohidrat. Perkara yang paling penting adalah untuk melakukan perkara ini secara sederhana. Rumusan aktif yang terkandung di dalam produk ini mempercepat proses pembakaran lemak sebanyak 2-3 kali tanpa menjejaskan badan anda.

 

Bagaimanakah ia berfungsi?

Apabila badan anda berhenti menerima kuantiti karbohidrat yang diperlukan, ia mula kehilangan tenaga dan akan memasuki fasa ketosis. Badan anda akan mula aktif membakar lemaknya sendiri untuk mendapatkan tenaga. Lebihan berat badan hilang semata-mata kerana kehilangan lemak. Otot tidak terjejas.

Ketosis bermula selepas 2 atau 3 minggu selepas mematuhi diet Keto yang mudah. Sekiranya diet itu ditambah dengan Keto Guru, prosesnya akan bermula hanya dalam masa 45-50 minit! Kuantiti badan ketone akan meningkat walaupun wujudnya karbohidrat di dalam tubuh anda dan risiko kesan sampingan menjadi jauh lebih rendah.

MENGIKUTI DIET KETO MENGGUNAKAN KETO GURU ADALAH LEBIH MUDAH

Hanya satu tablet berbuak yang diambil setiap hari akan menghalang gejala diet Keto dan akan menjadikannya beberapa kali lebih berkesan.

DIET KETO

 • Tempoh penurunan berat badan: dari 3 hingga 6 bulan

 • Sekatan: tiada karbohidrat, pengambilan protein secara sederhana

 • Kesan sampingan: Asidosis (sakit kepala, mengantuk, dan keletihan); nefrolitiasis (batu ginjal), demineralisasi tulang, masalah gastrousus, hipoglisemia sementara, dan dehidrasi

 • Keputusan: turun 5 - 6 kg dalam masa sebulan

DIET KETO + KETO GURU

 • Tempoh penurunan berat badan: dari 2 minggu hingga 1 bulan

 • Sekatan: pengambilan karbohidrat secara sederhana

 • Kesan sampingan: tiada

 • Keputusan: turun 14 - 19 kg dalam sebulan

Keto Guru akan mengubah

pemahaman anda tentang penurunan

berat badan

Hasil tanpa usaha

Komponen aktif tablet tersebut akan berfungsi sepanjang hari apabila anda bekerja, berehat, atau tidur. Ia meningkatkan metabolisme anda dan mencetuskan proses membakar lemak tanpa perlunya senaman. Hasil yang dicapai akan kekal dengan anda untuk masa yang agak lama.

Tiada kesan sampingan

Terima kasih kepada komponen semulajadi dan kompleks vitamin yang seimbang Keto Guru tidak menjejaskan jantung, saluran darah, dan hati anda. Risiko tindak balas alahan adalah rendah.

Tiada pembakaran otot

Komponen yang terkandung di dalam Keto Guru membahagikan lemak subkutaneus tanpa mengurangkan otot anda. Sebaliknya, ia membantu menjadikannya lebih besar. Komponen ini menghalang pengurangan elektrolit di dalam aliran darah anda semasa diet Keto agar memudahkan penurunan berat badan yang sihat.

Mengurangkan berat badan dengan Keto Guru = menjadikan tubuh anda lebih sihat

Semasa penurunan berat badan yang aktif, Keto Guru membekalkan segala zat penting dan mikroelemen ke badan anda. Ini membantu mengelakkan kekurangan vitamin, kalsium dan kekurangan magnesium, serta dehidrasi yang tidak kerap berlaku apabila seseorang berada dalam diet Keto ketat.

 

Bahan aktif dalam satu tablet

 

 

ASID AMINOBUTYRIC

 

125mg

 

Ia menangani masalah kecelaruan mental dan kekurangan tumpuan semasa tahap ketosis awal. Ia membantu untuk berehat, menghilangkan rasa gemuruh, membaiki proses untuk tidur, serta tempoh dan kualiti tidur.

L-GLUTAMIN

 

59mg

 

Ia meningkatkan stamina, mengurangkan keletihan, menghalang perkembangan stres dalam badan yang disebabkan oleh diet tersebut.

POTASSIUM

 

9mg

 

Zmniejsza drażliwość i nerwowość, zapobiega rozwojowi depresji, która często występuje podczas diety keto, zmniejsza bóle głowy i poprawia koncentrację.

MAGNESIUM

 

13mg

 

Ia mengurangkan kerengsaan dan kegelisahan, menghalang daripada berlakunya kemurungan yang kerap berlaku semasa diet Keto, mengurangkan sakit kepala, dan meningkatkan tumpuan.

PENGGUNAAN: masukkan satu tablet ke dalam segelas air suam dan minumnya sekali sehari semasa sarapan selama 30 hari.

APAKAH YANG DIKATAKAN OLEH PAKAR TENTANG KETO GURU:

Dr. Zubaidah Mansor pakar pemakanan, Pusat Perubatan Makanan, Kesihatan dan Kecantikan

 

Dalam proses ketosis, lemak dipecahkan menjadi asid lemak dan gliserin, kemudian berubah menjadi zat keton. Walau bagaimanapun, ketosis hanya bermula apabila tisu-tisu hati dan otot kehabisan glikogen. Ini biasanya berlaku dalam masa 7 hingga 10 hari.

Bagi mempercepat proses tersebut, justeru proses pembakaran lemak, saya syorkan pesakit saya agar menggunakan sejenis suplemen yang dipanggil KETO GURU. Produk ini menyokong badan anda apabila anda sedang menjalani diet keto dengan memberikan vitamin, menyekat rasa lapar dan mengurangkan keletihan serta rasa bimbang. Tetapi manfaat utama KETO GURU adalah menyekat penyerapan karbohidrat yang biasanya akan dipecahkan kepada glukosa (gula), lalu diserap ke dalam aliran darah dan membawa kepada peningkatan berat badan.

 " Dengan KETO GURU, pelangsingan berlaku dengan pantas dan konsisten, tanpa membahayakan kesihatan anda. "

Berikut adalah kisah saripada salah seorang pesakit saya

Shima, umur: 37 tahun, tinggi: 169 cm

SEBELUM:

Tahap keton yang sangat rendah: 0,8 MOL

Berat: 97 kg

 

HASILNYA SELEPAS MENJALANI RAWATAN  KETO GURU:

KETON: 13 MOL

Berat: 63 kg (-34 kg)

Pesakit ini berjumpa saya ketika berat badannya adalah 97 kg (yang tertinggi). Sebelum itu, dia telah mencuba pelbagai diet dan berpuasa, yang memberikan hasil jangka pendek dan akhirnya memberikannya berat badan yang dua kali ganda lebih berat daripada sebelumnya. Saya memintanya menjalani pemeriksaan kesihatan. Ternyata, dia ada tahap keton yang rendah. Itulah sebabnya dia sentiasa mendapat kenaikan berat badan dengan pantas. Saya segera menetapkan agar dia menjalani rawatan Keto Guru

Apakah yang anda akan pilih?

Keto Guru terbukti lebih berkesan daripada sebarang suplemen berat badan yang lain.

Kalorie: 0

Cukier: 0g

Kofeina: 0%

Koktel untuk penurunan berat badan

Kalori: 150-230

Gula: 35g-40g

Kafein: 25%-30%

Kopi untuk penurunan berat badan

Kalori: 120-180

Gula: 0g

Kafein: 45%-55%

 

Kapsul untuk penurunan berat badan

Kalori: 190-250

Gula: 10g-20g

Kafein: 40%-50%

 

Teh untuk penurunan berat badan

Kalori: 10-130

Gula: 0g

Kafein: 75%-90%

 

PENTING: Keto Guru ADALAH BEBAS DARIPADA bahan-bahan sintetik, psikotropik atau hormon

 

Soalan yang kerap ditanya:

 • Adakah terdapat risiko reaksi alergi selepas mengambil Keto Guru?

  Reaksi alergi mungkin berlaku semata-mata disebabkan oleh ketaktoleran terhadap komponen yang terkandung di dalam produk.

 • Saya tidak boleh makan gula-gula dan manisan semasa diet Keto. Tetapi jika saya menggunakan Keto Guru, bolehkah saya memakannya?

  Anda boleh tetapi secara sederhana. Keto Guru membantu menghilangkan karbohidrat dengan cepat dari badan anda sebelum ia dapat dicerna.

 • Bagaimanakah rasa Keto Guru?

  Melarutkan tablet berbuak di dalam air menghasilkan minuman yang sederhana manis.

 • Di mana saya boleh membeli Keto Guru?

  Keto Guru hanya boleh didapati di laman web rasmi pengilang sahaja. Ini dilakukan bagi mengurangkan bilangan percubaan pemalsuan.

 • Berapa lamakah masa yang diambil untuk mengurangkan berat badan menggunakan Keto Guru?

  Ia bergantung kepada tubuh dan gaya hidup anda. Ia biasanya mengambil masa sebulan.

 • Adakah Keto Guru menjalani ujian klinikal yang sewajarnya?

  Keto Guru telah diuji dan diluluskan oleh golongan dietitik Eropah yang terkemuka. Ia telah menerima beberapa sijil kualiti dan telah mendapat pujian di Persidangan Nutrisi dan Imunologi tahunan.

 • Bagaimanakah kesan Keto Guru dengan makanan lain?

  Anda boleh mengambil Keto Guru tanpa mengubah tabiat pemakanan anda.

 • Adakah saya akan mengekalkan berat badan baru saya apabila saya berhenti mengambil Keto Guru?

  Anda akan dapat mengekalkan berat badan baru anda untuk tempoh masa yang panjang.

 • Kenapa Keto Guru tidak terdapat di farmasi dan kedai-kedai?

  Itulah cara bagi mempertahankan produknya terhadap pemalsuan yang digunakan oleh pihak pengilang. Selain itu, pengilang lebih suka mengekalkan hubungan terus dengan para pelanggannya.

 • Bolehkah saya menggunakan Keto Guru untuk membuatkan tubuh saya lebih sihat?

  Ya, anda boleh. Keto Guru memperbaiki fungsi organ dalaman anda, membersihkan tubuh anda dan menambahnya dengan vitamin. Ramai orang terus mengambil Keto Guru selepas kehilangan berat badan bagi memperbaiki kesihatan mereka.

 • Berapa banyak masa yang diperlukan oleh badan saya untuk mencerna satu tablet sepenuhnya?

  Disebabkan hakikatnya bahawa tablet itu adalah jenis berbuak, Keto Guru dicerna lebih cepat daripada tablet lain. Rata-ratanya, ia mengambil masa 10 minit.

 • Adakah terdapat produk yang serupa dengan Keto Guru?

sebelum 95 kg - selepas 64 kg


Alisha

-------
Diet Keto sudah pastinya merupakan penyelesaian bagi saya. Saya hanya mendapat tahu tentangnya baru-baru ini. Pada asasnya, anda boleh makan semua yang anda suka dan masih mengurangkan berat badan. Sebenarnya, saya pernah mengambil terlalu banyak karbohidrat dan lemak. Ini menyebabkan berat badan saya bertambah. Berat badan saya 95 kg pada usia 29 tahun. Sebaik sahaja saya mengurangkan jumlah karbohidrat, berat saya mula turun, walaupun saya terus makan kentang goreng. Kemudian saya mendapat tahu tentang KETO GURU. Apabila saya mula menggunakan suplemen ini, prosesnya berlaku dengan lebih cepat. Keseluruhannya, saya kehilangan 30 kg dalam masa 4 bulan. Dan saya tidak pernah mengurangkan pengambilan kentang goreng.
 

sebelum 89 kg --- sebelum 89 kg

Salmah

----------
Seingat saya, saya sentiasa berdiet. Puasa, gangguan tidur dan masalah kulit adalah sahabat biasa saya. Kadangkala saya turun berat badan tetapi kemudian mula makan terlalu banyak sekali lagi dan mengalami lebih banyak kenaikan berat badan. Ia adalah satu kitaran yang teruk. Saya mula-mula terdengar tentang KETO GURU daripada pakar pemakanan saya. Pada mulanya tahap keton saya hanya 0.9 mol, tetapi selepas menjalani satu rawatan Keto Guru, ia meningkat menjadi hampir 10 mol. Saya mengurangkan pengambilan karbohidrat dan melihat hasilnya dengan segera. Setiap minggu berat badan saya menurun sebanyak 4-5 kg. Ia sangat ajaib. Saya berasa hebat, saya tidak lapar dan saya tidur selama 7 jam setiap malam.
 


sebelum 73 kg --- selepas 48 kg

Adira

-------

Kita tahu hanya sedikit tentang tubuh badan kita. Saya tidak tahu langsung tentang proses kompleks yang sedang berlaku di dalam badan saya sehingga saya bertemu seorang pakar pemakanan dan terdengar mengenai ketosis. Saya seorang yang pemalas. Apabila saya tidak berasa untuk pergi ke gimnasium, saya langsung tidak makan. Apabila saya terlebih makan, saya tidak akan makan apa-apa pada hari berikutnya. Berat saya turun naik, +/- 3 kg. Apa yang boleh saya katakan tentang KETO GURU ? Ia wajib ada! Menggunakan suplemen ini dan mengikuti diet keto, saya berjaya menurunkan 15 kg dan mendapat bentuk badan yang sempurna tanpa kenaikan semula. Ujian urin saya menunjukkan peningkatan keton sehingga enam kali ganda yang tidaklah begitu banyak mana, tetapi saya masih berasa sangat gembira dengan hasilnya

 

" Produk ini bukan ubat dan tidak dapat menggantikan ubat "

What are you waiting for!

Market price: 338 RM/pipa | -50%

169 RM

Tambahan diet keto-guru. Tablet Effervescent efektif untuk penggemar diet keto. Bahan yang unik dan seimbang yang membantu menurunkan berat badan dan memiliki dampak positif pada tubuh Anda. Salah satu bahan aktif adalah asam Aminobutyric, yang sangat bergizi dan berkontribusi terhadap konduksi saraf dan metabolisme di otak.

Keto Guru - Penurunan berat badan yang efektif dengan mudah

* Our specialists will call you to confirm your order!

Reviews & Comments: Keto Guru - Penurunan berat badan yang efektif dengan mudah
0.0
(0 Review)
 • 5
  0
 • 4
  0
 • 3
  0
 • 2
  0
 • 1
  0
Skip
Keto Guru - Penurunan berat badan yang efektif dengan mudah
Ratings :
Market price: 338 RM/pipa | -50%
Price:
169 RM/pipa
STTD